Vereniging OOG in OOG organiseert diverse activiteiten op het gebied van lotgenoten contact of voorlichting.

 

Het programma in 2018

Informatie

1 t/m 4 februari 2018 - Nationale Gezondheidsbeurs

Vereniging OOG in OOG is aanwezig op de Nationale Gezondheidsbeurs. Wij staan samen met de samenwerkende oogverenigingen in de OOGSTRAAT. Deze beurs is van 1 t/m 4 februari 2018 en wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Meer informatie vind je via op deze website.
Informatie

16 en 17 maart 2018 - ZieZo-beurs

Vereniging OOG in OOG is aanwezig op de ZieZo-beurs. Deze beurs is van 16 en 17 maart 2018 en wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. De ZieZo-beurs is een evenement voor iedereen met een visuele beperking, hun familie, vrienden, begeleiders én iedereen die hiermee beroepsmatig te maken heeft. De bezoeker wordt naast een uitgebreide en gezellige beursvloer ook een beursprogramma aangeboden met presentaties en workshops over breed maatschappelijke onderwerpen. Meer informatie kun je vinden via deze link.

Maart 2018

Publicatie van Nieuwsmagazine Oog in Oog, nummer 66.
Activiteit en informatie voor lotgenoten

21 april 2018 - Lotgenoten Contactdag en Algemene Ledenvergadering

Ooginoogkoffie1De eerste Landelijke Lotgenoten Contactdag van 2018 wordt gehouden bij PGO Support in Utrecht. Na de ontvangst wordt eerst de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Meer informatie en het volledige programma volgt medio maart 2018..

April 2018 - Informatiestand op Infodag bij Stichting Melanoom

Onze vereniging zal met een uitgebreide informatiestand staan op de Infodag van Stichting Melanoom. Meer informatie en het volledige programma kun je vinden op de website van Stichting Melanoom. 
Activiteit voor lotgenoten

Augustus 2018 - Zomeractiviteit; wandeling

Voor onze leden organiseren wij in augustus 2018 een ontspannende activiteit. We gaan wandelen in de omgeving van Abcoude en langs de mooie rivier Het Gein. Meer informatie volgt medio juli 2018.
Informatie

Juni 2018

Publicatie van het Jaarverslag Vereniging OOG in OOG 2017.
Informatie

Augustus 2018

Publicatie van Nieuwsmagazine Oog in Oog, nummer 67.
Informatie

September 2018 - 50PlusBeurs

Vereniging OOG in OOG is aanwezig in de ‘Oogstraat’ tijdens 50PlusBeurs. Deze beurs wordt georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht. Meer informatie volgt medio juni 2018.
Activiteit voor lotgenoten

Oktober - Familiedag

FamiliedagvktIn oktober organiseren wij een Familiedag.  Deze dag is speciaal georganiseerd voor onze OOG in OOG-kinderen die een oogprothese dragen of zien met één oog.

Ouders, broertjes/zusjes en natuurlijk opa’s en oma’s, zijn van harte welkom op deze fijne dag voor jong en oud! Zo kunnen ouders en begeleiders  elkaar spelenderwijs leren kennen, ervaringen uitwisselen en inzicht verkrijgen in elkaars situatie. De kinderen? Die maken hier hun vriendjes en vriendinnetjes in een veilige en ontspannen omgeving. Het volledige programma wordt begin augustus 2018 bekend gemaakt.

3 november 2018 - Workshop Contactdag

Ooginoogkoffie1Op 3 november 2018 organiseren een Workshop Contactdag. Deze wordt gehouden bij PGO Support in Utrecht.

Het programma biedt gevarieerde workshops en bij alle workshops staat zelfvertrouwen, lotgenotencontact en creativiteit centraal.

De Workshop Contactdag is voor onze leden, maar ook partners zijn van harte welkom en kan ook aan workshops deelnemen. De lunch word je  door Vereniging OOG in OOG aangeboden. Om 15.30 uur sluiten we deze Contactdag met elkaar af met een hapje en een drankje.

10 bovember 2018 - Oogcongres

Vereniging OOG in OOG is aanwezig op het Oogcongres. Meer informatie volgt.
Informatie

December 2018

Publicatie van Nieuwsmagazine Oog in Oog, nummer 68.